Henk Stuiver e-mail
Henk Stuiver LinkedInHenk Stuiver TwitterHenk Stuiver Youtube


 

Fotografie

 

 

Henk Stuiver Visuele communicatie & Beeld | Portret | Bedrijfsfotografie | Vrij werk
 

 
Uitgelicht:

Expositie Pastoraal Uitzendbureau

‘De kracht van mensen aan de rand van de samenleving’ is de titel van een foto-expositie van Henk Stuiver over de deelnemers van de verschillende dagbestedingstrajecten van het Pastoraal Uitzendbureau. Het uitzendbureau biedt dak- en thuislozen, ex-drugsverslaafden en psychiatrische patiënten een zinvolle dagbesteding. Hier kunnen zij elkaar ontmoeten en, onder begeleiding van een professional...

 

Expo Pastoraal Uitzendbureau

 

uitgelicht:

London & Paris

In oktober 2013 en mei 2014 heb ik genoten van twee korte vakanties, in Londen en Parijs. Veel te kort om je echt onder te kunnen dompelen in het ongekend bruisende stadsleven van deze metropolen. Uiteraard is bovenstaand visueel reisverslag een zeer korte selectie van de vele foto's die ik heb gemaakt. Wat zowel in Londen als Parijs heel erg meezat is het weer. Het bij tijden slechte weer...

 

London & Paris

 

 

 


Voor portret, brochure, reportage & web

 

Portretfotografie

Portretfotografie is misschien wel een van de bekendste en leukste vormen van fotografie. Voor veel mensen een reden om een fotocamera aan te schaffen. Een portret wordt echter pas bijzonder als specifieke kenmerken of karaktereigenschappen van een persoon worden 'gevangen' in het beeld. Om dat goed te kunnen doen nemen we rustig de tijd om u wat beter te leren kennen. In een ontspannen sfeer gaan we bijna altijd op zoek naar datgene wat niet voor hand ligt. Dat levert meestal de beste en niet alledaagse beelden op. Dat kan bij u thuis, op een locatie of bij ons in de studio. Wij laten graag zien hoe bijzonder en uniek mensen zijn.

 

 

Bedrijf & Advertising

Stockfotografie is een veel gebruikt middel om bijvoorbeeld een website, brochure of social media van fotomateriaal te voorzien. Toch is het meestal 'mooi plaatje' onpersoonlijk of sluit het toch niet helemaal aan bij uw boodschap. Het is dan beter om eigen beeldmateriaal te vervaardigen dat herkenbaar is, precies de juiste sfeer heeft, is afgestemd op doel en doelgroep en kwalitatief even hoogstaand is. Wij brengen uw bedrijf, producten of diensten graag sfeervol in beeld, aansluitend bij uw wensen. Een mooie indringende reportage van bijvoorbeeld een productieproces of het verlenen van bepaalde diensten is niet alleen een genot om naar te kijken, maar het geeft uw bedrijf bovendien een zeer persoonlijke uitstraling. Laat uw promotiemateriaal, website, social media en nieuwsbrieven écht spreken met authentiek beeldmateriaal. 

 

 

Beeld voor promotiemateriaal

Voor het meeste promotiemateriaal zoals brochures, folders, affiches, flyers, presentaties, nieuwsbrieven en advertenties is beeldmateriaal nodig dat perfect is afgestemd op de inhoud van de boodschap, de doelgroepen die men wil aanspreken naast eventuele bedrijfsmaatschappelijke doelen die een rol spelen bij de externe communicatie. Wij verzorgen dat graag voor u. Wij kunnen u een totaalpakket bieden waarin grafische vormgeving, fotografie en copy tot een oogstrelend geheel worden gevormd. Wij leveren ook grafische vormgeving en beeldmateriaal voor digitale presentaties, animatiebanners of webcontent.

 

Naar boven