Henk Stuiver e-mail
Henk Stuiver LinkedInHenk Stuiver TwitterHenk Stuiver Youtube


 

Fotografie

 

 

Henk Stuiver Visuele communicatie & Beeld | Portret | Bedrijfsfotografie | Vrij werk
 

 
Uigelicht:

Balt van Rijn Meubelrestaurator

Balt van Rijn is een vakman met liefde voor het hout waarmee hij werkt. Een restaurator met respect voor het oorspronkelijke meubel. De combinatie van het geleerde vakmanschap en zijn natuurlijke verbondenheid met hout maken hem tot een meubelrestaurator met oog voor detail en kwaliteit van het houten meubel. Zijn sfeervol atelier is gevestigd in een voormalig schoolgebouw aan de Dageraadseweg 1....

 

Balt van Rijn Meubelrestaurator

 

Uitgelicht:

Van Vlijmen Keukenarchtiectuur

Nadat wij al eerder de Corporate Identity voor Bert van Vlijmen hebben mogen ontwerpen, kregen wij in een later stadium de opdracht om diverse keukens te fotograferen voor presentaties in de winkel en op de website van Bert van Vlijmen. Vaak moest ook de omgeving van de keuken of een deel van het huis gefotografeerd worden om een zo goed mogelijk (sfeer)beeld te geven van het ontwerp van de keuken...

 

Van Vlijmen Keukenarchitectuur

 

 

 


Voor portret, brochure, reportage & web

 

Portretfotografie

Portretfotografie is misschien wel een van de bekendste en leukste vormen van fotografie. Voor veel mensen een reden om een fotocamera aan te schaffen. Een portret wordt echter pas bijzonder als specifieke kenmerken of karaktereigenschappen van een persoon worden 'gevangen' in het beeld. Om dat goed te kunnen doen nemen we rustig de tijd om u wat beter te leren kennen. In een ontspannen sfeer gaan we bijna altijd op zoek naar datgene wat niet voor hand ligt. Dat levert meestal de beste en niet alledaagse beelden op. Dat kan bij u thuis, op een locatie of bij ons in de studio. Wij laten graag zien hoe bijzonder en uniek mensen zijn.

 

 

Bedrijf & Advertising

Stockfotografie is een veel gebruikt middel om bijvoorbeeld een website, brochure of social media van fotomateriaal te voorzien. Toch is het meestal 'mooi plaatje' onpersoonlijk of sluit het toch niet helemaal aan bij uw boodschap. Het is dan beter om eigen beeldmateriaal te vervaardigen dat herkenbaar is, precies de juiste sfeer heeft, is afgestemd op doel en doelgroep en kwalitatief even hoogstaand is. Wij brengen uw bedrijf, producten of diensten graag sfeervol in beeld, aansluitend bij uw wensen. Een mooie indringende reportage van bijvoorbeeld een productieproces of het verlenen van bepaalde diensten is niet alleen een genot om naar te kijken, maar het geeft uw bedrijf bovendien een zeer persoonlijke uitstraling. Laat uw promotiemateriaal, website, social media en nieuwsbrieven écht spreken met authentiek beeldmateriaal. 

 

Beeld voor promotiemateriaal

Voor het meeste promotiemateriaal zoals brochures, folders, affiches, flyers, presentaties, nieuwsbrieven en advertenties is beeldmateriaal nodig dat perfect is afgestemd op de inhoud van de boodschap, de doelgroepen die men wil aanspreken naast eventuele bedrijfsmaatschappelijke doelen die een rol spelen bij de externe communicatie. Wij verzorgen dat graag voor u. Wij kunnen u een totaalpakket bieden waarin grafische vormgeving, fotografie en copy tot een oogstrelend geheel worden gevormd. Wij leveren ook grafische vormgeving en beeldmateriaal voor digitale presentaties, animatiebanners of webcontent.

 

Naar boven