Henk Stuiver e-mail
Henk Stuiver LinkedInHenk Stuiver FacebookHenk Stuiver TwitterHenk Stuiver Youtube


 

Actueel

Henk Stuiver Visuele communicatie & Beeld | Een actueel overzicht van wat ons bezighoudt.

 

 

 

 

Henk Stuiver De held van Boschveld

13-01-2017 | Opdrachtgever : Copernikkel

Held van Boschveld

Vrijdag 13 januari presenteerde Copernikkel het boekje 'Held van Boschveld'. Het geeft een kijkje voor en achter de schermen van een bijzondere muziek/theater voorstelling waarin bewoners, hun verhalen en hun activiteiten de hoofdrol speelden.

 

Wij hebben de vormgeving van het boekje verzorgd.

 


Naar boven

 

 

 

 

Henk Stuiver De held van Boschveld

20-11-2016 | Opdrachtgever : Copernikkel

Held van Boschveld

De muziek- en theaterroute 'Held van Boschveld' die afgelopen maand plaatvond, wordt in een boekwerkje samengevat. Wij verzorgen de vormgeving van het boekje en deels de fotografie.

 

Vincent Verbeeck en Janneke Franke zijn de kartrekkers van de voorstelling. Tijdens gesprekken in de wijk hoorden zij persoonlijke verhalen. Schrijnend, prikkelend, spannend, triest en grappig. Allemaal verhalen die Verbeeck en Franke in de muziek- en theaterroute een podium hebben gegeven. Elke scene van het stuk werd op een andere plek in de wijk opgevoerd.

 


Naar boven

 

 

 

 

Henk Stuiver Straatkinderen in Rhodosstad

30-08-2016 | Vrij werk : Rhodos

Straatkinderen in Rhodosstad

Op vakantie in Rhodos. Zonder reflexcamera op zak, want het is vakantie... In Rhodosstad ontmoette ik regelmatig straatkinderen die - in het toeristenseizoen - de kost verdienen door op de hoek van de hoofdstraat van de oude stad muziek te maken. Daar kun je als fotograaf niet omheen.

 

Bij sommige kinderen was de sfeer uitgelaten en bij andere was het schrijnend om te zien...

 


Naar boven

 

 

 

 

Henk Stuiver Noorderpoort Samen Doen publicatie

18-05-2016 | Opdrachtgever : Noorderpoort Samen Doen

Noorderpoort Samen Doen publicatie

Noorderpoort Samendoen is de buurtonderneming van de Hambaken. Alle activiteiten zijn gericht op het versterken van de sociale binding tussen alle inwonders van de Hambaken en ‘s-Hertogenbosch. Ondernemers zoals Coach2change, Zorgrijk, Kledingatelier en een speel-o-theek zijn er gevestigd. In de Noorderpoort worden ook allerlei cusussen gegeven: Nederlandse taal; computerles, knutsel- en naailes.

 

Voor Noorderpoort Samen Doen hebben wij de vormgeving, fotografie en een infographic voor een publicatie van 28 bladzijden verzorgd.

 

 


Naar boven

 

 

 

 

Henk Stuiver Informatiefolder Klussendienst Copernikkel

14-05-2016 | Opdrachtgever : Copernikkel

Informatiefolder Klussendienst Copernikkel

Copernikkel is een coöperatie in de wijk Boschveld waarin de volgende bewonersinitiatieven zijn ondergebracht: BoschveldWereldkeuken; de Klussendienst; Fietswerkplaats en een computerreparatiedienst.

 

Wij hebben voor de Klussendienst van Copernikkel een handzame informatiefolder vormgegeven. Tekst: Wim van Deurzen en fotografie: Olaf Smit.

 


Naar boven

 

 

 

 

Henk Stuiver Cliëntenfolder voor OxHill7

16-04-2016 | Opdrachtgever : OxHill7

Cliëntenfolder voor OxHill7

OxHill7 is een gecertificeerd, landelijk opererend bedrijf in re-integratie, outplacement en arbeidsdeskundige onderzoeken. Zij worden vaak ingeschakeld door o.a. andere werkgevers, verzekeraars, arbodiensten en casemanagers om werknemers te begeleiden tijdens re-integratie- en outplacementtrajecten.

 

Wij hebben een cliëntenfolder voor OxHill7 ontwikkeld, in lijn met de eerder gemaakte omslagmap en inlegvellen. De folder is zowel op papier als digitaal beschikbaar.

 


Naar boven

 

 

 

 

Henk Stuiver Fotoreportage Sportdag Aquamarijn

12-04-2016 | Vrij werk : Sportdag Aquamarijn

Fotoreportage Sportdag Aquamarijn

Voor het afscheidsboek van groep 8 van basisschool Aquamarijn heeft Henk Stuiver een uitgebreide fotoreportage van de Sportdag gemaakt. Zie hier alvast een kleine preview.

 


Naar boven

 

 

 

 

Henk Stuiver de Wilmethode

29-02-2016 | Opdrachtgever : de Wilmethode

Fotosessie voor social media & website

Zeer ontspannen fotosessie met Wil van Leest van de Wilmethode. We hebben zowel binnen, in de werkruimte van Wil, als op locatie buiten in de natuur geschoten.

 


Naar boven

 

 

 

 

Henk Stuiver OxHill7

26-02-2016 | Opdrachtgever : OxHill7

Omslagmap & Inlegvellen

Voor OxHill7 hebben wij een omslagmap ontworpen met bijbehorende inlegvellen waarop verschillende teksten getypt kunnen worden.Frisse kleuren en een modern uiterlijk waren hierbij de sleutelwoorden.

 


Naar boven

 

 

 

 

Henk Stuiver CMS website Karin Vos online

20-02-2016 | Opdrachtgever : Karin Vos Training & Loopbaanbegeleiding

CMS website Karin Vos online

Na de huisstijl en promotiemateriaal voor karin Vos te hebben gemaakt, hebben wij ook haar CMS website ontworpen, gebouwd, en vandaag online gebracht.

 

Verder gaan we het Twitter- linkedIn- en Facebookaccount van Karin zodanig aanpassen, dat de vormgeving aansluit op de huisstijl en de website karinvostaining.nl.


Naar boven

 

 

 

 

Henk Stuiver Junior jamsessie

13-01-2016 | Vrij werk : jamsessie

Junior jamsessie

Wat kun je op je vrije woensdagmiddag nou beter doen dan met vriendinnen vloggen en even lekker jammen. Deze modellen hadden echt zin in een fotoshoot.

 

Naast reportage- en bedrijfsfotografie kunt u bij ons ook uw profielfoto's voor social media of portretfoto's laten maken.


Naar boven

 

 

 

 

Henk Stuiver Noorderpoort Samendoen

23-12-2015 | Opdrachtgever : Noorderpoort Samendoen

Noorderpoort Samendoen

Voor Noorderpoort Samendoen in Den Bosch ontwerpen wij op dit moment een boekje (inclusief fotografie) over het versterken van de sociale verbinding in de wijk Hambaken en de vele activiteiten die Noorderpoort te bieden heeft.

 

Op 23 december heeft Noorderpoort Samendoen een Syrische avond georganiseerd waarbij Syrische koks authentieke maaltijden bereidden voor vluchtelingen uit opvangcentrum Rosmalen en de vrijwilligers van Noorderpoort Samendoen.


Naar boven

  ontwerpen wij op dit moment

 

 

 

Henk Stuiver OxHill7 & Assenz

03-12-201 | Opdrachtgever : OxHill7 & Assenz

Verpakking luxe wijnflessen

Voor OxHill7 reintegratie en Assenz verzuimondersteuning hebben wij de verpakking voor luxe wijnflessen vormgegeven. Al eerder hebben wij de website van OxHill7 en Assenz vormgegeven en de fotografie verzorgd.

 

De wijnflessen zullen tijdens de feestdagen aan het personeel worden uitgereikt. De overige wijnflessen zullen als relatiegeschenk cadeau worden gedaan.


Naar boven

 

 

 

 

Henk Stuiver Wind mee publicatie

22-09-2015 | Opdrachtgever : Fietswerkplaats Boschveld

Wind mee publicatie

Voor de Fietswerkplaats Boschveld hebben wij het boekje 'Wind mee' vormgegeven en tevens de portretfotografie voor onze rekening genomen. De omslag van het boekje hebben wij op locatie geschoten. De kinderen op de omslag zijn deelnemers van 'Dromedaris', een project speciaal voor kinderen binnen de Fietswerkplaats Boschveld.

 

Daarnaast hebben wij ook het promotiemateriaal voor 'Wind mee' zoals flyers en affiches vormgegeven.


Naar boven

 

 

 

 

Henk Stuiver Voedcel

21-07-2015 | Opdrachtgever : Voedcel

Huisstijl voor Voedcel

Voor Voedcel, een in 's-Hertogenbosch gevestigd adviescentrum voor natuurlijke en gezonde voeding, hebben wij medio 2015 een huisstijl ontwikkeld bestaande uit briefpapier, envelop, luxe visitekaartje en een format voor een blog.


Voedcel geeft advies over gezonde voeding, biologische producten, verantwoorde dieten en voeding & beweging.


Naar boven